HOE WERKT DE HEALING?

‘Alles is energie’
De gehanteerde geneeswijze, ook wel Reconnective Healing genoemd, is een geheel nieuwe wijze van energetisch genezen. Het is een geneeswijze die voorbijgaat aan alle bestaande technieken zoals Reiki,
Prana healing, Healing Tao, Touch for health etc.

Tijdens de healing wordt er een verbinding gemaakt met een nieuw Genezingsspectrum in het Universum en via de handen wordt genezende ‘Lichtenergie’ overgedragen in het energieveld van de cliënt. De cliënt ligt hierbij op een massagetafel, wordt tijdens de healing niet aangeraakt maar kan de energieën die overgedragen worden wel voelen.

Het is bekend dat ziektes zich eerst openbaren als verstoringen in het energieveld (aura) van de mens. Deze verstoringen manifesteren zich na verloop van tijd als ziektes in het lichaam. De healing brengt Lichtenergie in het energieveld en in het lichaam. Alles wat niet in harmonie is wordt door de Lichtenergie als het ware weggetrild en gebalanceerd. Hierdoor kan bijvoorbeeld voorkomen worden dat ziektes die ongemerkt in het energieveld aanwezig zijn een uitwerking krijgen in het lichaam. Ziektes die in het lichaam wel manifest zijn (voelbaar/zichtbaar) kunnen door de Lichtenergie spontaan verdwijnen. De Lichtenergie die overgedragen wordt brengt de cliënt in een hogere frequentie; er ontstaat een nieuw en harmonisch evenwicht en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe frequenties die genezend werkzaam zijn op het niveau van lichaam, geest en ziel. Op DNA-niveau zijn de genezende energieën ook werkzaam, er worden nieuwe verbindingen gelegd tussen de strengen van het DNA. De energieën zullen na de sessie nog lang blijven doorwerken. Een healing via deze methode is vaak een levensveranderende ervaring.

De Amerikaanse arts en chiropractor Dr. Eric Pearl heeft deze healingswijze geïnitieerd. De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Pearl worden waargenomen, trekken de aandacht in de hele wereld.
Op verschillende universiteiten in Amerika is wetenschappelijk onderzoek verricht naar deze nieuwe wijze van genezen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt.
Voor meer informatie over Dr. Eric Pearl, klik hier.

Dr. Eric Pearl zegt over  deze vorm van genezing:
”Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens hebt durven dromen, een vorm die het universum voor jou specifiek heeft bedoeld.”

Een Reconnective Healing sessie duurt inclusief een kort voor- en nagesprek ca. 45 minuten.

Er worden één tot drie sessies aanbevolen. De prijs per sessie bedraagt € 40,-

 

info@healing-reconnection.nl