klankhealing

KLANKHEALING

Kristallen klankschalen
Het gebruik van helende klanken (klankhealing) gaat ver terug in de geschiedenis van de mensheid. Volgens overleveringen zouden in de tempels van Atlantis gebruik gemaakt zijn van kristallen schalen bij het helen van ziektes.

Bergkristal is bijna zuiver siliciumoxide en staat bekend als ontvanger en zender van energie dat uit het universum komt. Het neemt storende energieën op, waardoor rust en harmonie ontstaat.
 
De werking van kristallen klankschalen bij klankhealing berust op resonantie. Onze lichaamscellen resoneren op de klanken van de schalen. De klankschalen hebben dan ook een speciale invloed op ons lichaam, onze emoties en onze geest. Klankschalen hebben een transformerende werking, blokkades kunnen worden losgetrild. Iedere schaal heeft zijn eigen toon en deze tonen zijn afgestemd op de zeven energiecentra (chakra’s) van ons lichaam. Bij iedere schaal kunnen er specifieke reactie optreden, sommige schalen brengen je naar een hogere staat van bewustzijn en andere schalen geven een diepe rust. De klanken dringen door tot diepere lagen in ons bewustzijn.
De intentie bij deze klankhealingen is om vastzittende blokkades die zich uiteindelijk als ziekten manifesteren te zuiveren en te laten oplossen.

Een klankhealing met de kristallen klankschalen duurt (met een kort voor- en nagesprek)
ongeveer 45 minuten en de kosten bedragen € 40,- per sessie

 

info@healing-reconnection.nl