OVER DE HEALER

Jaren geleden ontdekte Arie van der Meijden tijdens een cursus bio-energetica dat hij ‘genezende handen’ heeft. Tijdens deze cursus stroomden er bij bepaalde oefeningen genezende energieën uit zijn handen. Hij ontdekte dat hij zich op een eenvoudige en natuurlijke wijze als kanaal kan openstellen voor genezende energieën (frequenties) uit het universum. Krachten in het universum die de mensheid willen dienen voor genezing en verder willen brengen op het pad van evolutie.

Arie heeft zich na deze ontdekking verdiept in allerlei genezingsmethoden zoals o.a. Reiki, Touch for Health en Egyptian healing. Daarnaast heeft hij opleidingen gevolgd op het gebied van spirituele ontwikkeling, zelfgenezing, chakra healing, reading, handlijnkunde, regressietherapie en heeft hij meerdere meditatie- en inwijdingsscholen doorlopen. Voorts heeft Arie zich verdiept in de verschillende wereldreligies. Opgevoed in de Christelijke protestantse traditie heeft hij zijn gezichtsveld verbreed door zich te verdiepen in andere religies. Zo is hij vele malen in India geweest en heeft daar het Hindoeïsme bestudeerd, Ashrams bezocht en Avatars (Heiligen) ontmoet. In andere Aziatische landen  heeft hij het Boeddhisme bestudeerd en Boeddhistische tempels en kloosters bezocht. Ook de Islamitische cultuur is hem niet vreemd. Zo bezocht hij in meerdere landen in het Midden-Oosten vele belangrijke Islamitische heiligdommen.

In 2008 kwam hij in contact met de Amerikaanse arts en chiropractor Dr. Eric Pearl. Van hem leerde hij de principes van Reconnective healing en leerde hij hoe hij aan anderen een Persoonlijke Reconnectie kan geven.

Hij ontdekte dat het principe van de Reconnective healing geheel aansluit bij hetgeen hij reeds zelf praktiseerde.

 

 

info@healing-reconnection.nl